Outplacementbureau

Outplacementbureau

Ben jij op zoek naar vernieuwing in je bedrijf? Dan ben je bij een outplacementbureau aan het juiste adres. Als outplacementbureau helpen we werkgevers om hun werknemers om te scholen en te begeleiden naar een andere functie waarbij ze meer op hun plek zitten. Een outplacementbureau is er voor bedoeld om begeleiding te geven aan de werknemer.

Hebt u een medewerker die niet op zijn plek zit? Wij bieden u als outplacementbureau een traject aan waarbij samen met de medewerker gekeken wordt waar er tegenaan gelopen wordt en waar dit vandaan komt. Een outplacementbureau richt zich op een menselijke benadering waarbij uitgegaan wordt van de krachten en niet van de beperkingen.

Als outplacementbureau hebben wij al veel ervaring met het outplacement trajecten. Wij hebben al verscheidene werknemers begeleid voor het bekleden van een nieuwe functie. Hierdoor weten wij hoe wij werknemers moeten benaderen en hoe we de begeleiding vorm kunnen geven. Ons outplacementbureau heeft voor elke werknemer weer een andere begeleiding wat past bij de persoon.

Als outplacementbureau bekijk je eerst de mogelijkheden. Welke functies zijn er in het bedrijf, waar liggen er kansen en groeimogelijkheden voor de werknemer en waar zal de werknemer zich op zijn plaats voelen. Dit zijn stappen die door ons outplacementbureau gezet worden. Zo gaan we samen met de werknemer kijken naar een nieuwe functie. Het outplacement traject wat ons outplacementbureau aanbiedt heeft niet alleen voordelen voor de werknemer maar ook voor de werkgever. Zo zal de motivatie van de werknemer groeien. De werknemer is weer bereid om zich voor 100% in te zetten, omdat zijn nieuwe functie meer uitdaging zal bieden en de werknemer zal ook beter in zijn vel zitten.

Een outplacementbureau komt ten goede aan het hele bedrijf. We richten ons op de menselijke kanten, maar ook de zakelijke kanten en de kansen op succes en ontwikkeling. Op die manier halen we voor zowel de werkgever als de werknemer het beste naar boven.

Wat betreft de kosten voor een outplacementbureau verschillen deze per werknemer doordat wij per werknemer een outplacement traject opstellen. Wel is één ding zeker: De kosten verdient u dubbel en dwars weer terug doordat wij gemotiveerde werknemers ervoor teruggeven.