Wat is outplacement

Wat is outplacement

Wat is outplacement eigenlijk precies en wat kunt u ermee? Bekijk de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen bieden als outplacement bureau en wij zorgen ervoor dat u in het juiste traject wordt begeleid.

Outplacement biedt kansen wanneer een werknemer in zijn huidige functie niet verder kan (of wilt), op verzoek van de werkgever of werknemer kan een outplacement traject gestart worden om de medewerker op een goede (nieuwe) werkplek te krijgen. De dienst heeft als betekenis het begeleiden van personeel middels een maatwerk traject.

De bij ons aangesloten outplacementbureau’s hebben een persoonlijke en mensgerichte aanpak om met maatwerk een uitstekend resultaat te behalen.

Onze loopbaan adviseurs zijn aangesloten bij NOLOC (Nederlandse Orde van Loopbaanadviseurs en Outplacement Consulenten).

Omdat een outplacement traject altijd maatwerk is zijn de kosten van een outplacement per case weer anders, voor een vrijblijvende offerte kunt u links het formulier invullen waarna er snel contact met u wordt opgenomen om te kijken hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Afhankelijk van de wensen van de klant alsmede het budget en de eisen van de outplacementkandidaat kan een outplacement traject opgestart worden, u kunt ook een aanvraag voor groepsoutplacement doen middels het formulier links.